Så här på första advent vill jag bjuda er på en mjuk kaka bakad på mandelmjöl och vispad äggvita, vilket ger ett luftigt men ändå saftigt inkråm om man jämför med många sockerkaksrecept
Förmodligen är det en bra idé att stötta upp tornet på något sätt e x v med plaströr el dylikt då det blir ganska tungt ochkakan annars kan sjunka ihop något i mitten
Och strö över lingonen jämt över kakan. tillsätt mjölet, vaniljsockret och det smälta fettet med chokladen och vispa på låghastighet tills allt e utblandat
Småländsk ost kakamed björnbär. Gäseneost parfait med råsockrade lingon. ( när man vända upp och ner på bunken medmarängsmeten, utan att smeten åker ur, är den klar
Fyll formen med moussen ochskaka lätt åt sidorna så att fyllningen blir jämn ovanpå alt. BottenMosa kakorna tillsammans med mjukt smör till en mjuk jämn massa
Vispa äggvitorna nästan maräng hårt och tillsätt strösockret lite i taget under vispningen. Det har verkligen varit fullt av de söta och färgglada bakverken i bloggarna de senaste åren och om ni ännu inte tröttnat på dem så kan det kanske vara gott med en mini-macaron till espresson på Trettondagsafton
Såå kan det vara, blev snabbt inkallad på A och lagade Blomkålssoppa och lite ostkaka till dessert, det ringde heela dagen och Jag sprang som en skållad råtta lite här och där
Till det serverade jag en potatiskakamed riven VB-Ost. Vispa grädden för sig och vitorna för sig tills det blir maräng, jaa sedan är det bara att blanda ihop alltihopa