Jordgubbar med getost & balsamvinägerJordgubbarBalsamvinägerSockerSvartpepparChevréostFinncrispDelajordgubbarna i kvartar, blanda försiktigt med socker och balsamvinäger, rör om med jämna mellanrum tills sockret smält
Smält smöret, vänd ner jordgubbar.  Rör ner honungen, krydda försiktigt med balsamvinäger. Syran i vinägern, sältan i smöret och sötman i honungen lockar fram en alldeles underbar arom hos jordgubbarna
jordgubbar. balsamvinäger. Tärna ner jordgubbarna och avokadon. Avsluta med lite balsamvinäger. Lägg ruccola i botten på ett fat och häll över jordgubbarna och avokadotärningarna
Balsamvinäger. Är faktiskt lite alergisk mot jordgubbar, fast i den här varianten är det värt det. Redusera balsamvinägern tillsammans med sockret tills den får en sirapsliknande koncistens
Nu är det högsäsong för jämtländska jordgubbar, mina kommer från Jordgubbslandet på Rödön. Blanda försiktigt och låt stå en stund så jordgubbarna drar åt sig av vinägern
Blanda försiktigt med socker och balsamvinäger. Marinerade jordgubbar i vinäger skapar en speciell söt smaksensation till efterrätten eller en förbluffa söt tapa
Blanda ihop dressingen av balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Det var min kollega Jessica som åt den här delikata vegetariska salladen med färskpotatis, mynta, jordgubbar OCH mozzarella (hur gott