Kärna ur chilin, ta bort stjälken om den sitter kvar och lägg ner chilin i en gryta. I lördags hade vi en liten miniföljetong på Instagram om vår Texmex middag för kvällen a'la JonasCramby, där några av rätterna var inspirerade av recepten i hans kokbok "Texmex från grunden"
-) Nästa gång det blir landet ska det i alla fall grillas och då plockar jag fram kokboken av JonasCramby med de bästa recepten för grillning med tillbehör
Jag inskaffade nyligen kokboken ”Taco Loco” av JonasCramby, när jag läste den ville jag laga och äta varje liten rätt, på en gång, allt verkar fantastiskt gott
Jag är lite sådär barnsligt glad i JonasCrambys blogg, och han är kungen på tex mex. Så till gårdagens middag lagade vi Crambyinspirerade Andy Bean’s Bounce tortillas, med med lite mer europeiska kryddor
Vill du göra hemmagjorda tortillabröd kan jag tipsa om JonasCrambys recept som du hittar här. 2 msk spiskummin, 1 msk chilipulver, 1 msk paprikapulver, cayennepeppar efter smak, 1 tsk oregano, 2 tsk salt, 1 tsk svartpeppar. 1 msk chilipulver
Har lärt mig mycket av att läsa böcker av Aaron Franklin och JonasCramby, så jag får säga dom. Halloumiburgare med grillade grönsaker, vegetarisk pizza, rotfruktskompott med chili och vitlök, vegospett med diverse grönsaker, tomat och ostfyllda svampar, grillad aubergine med yoghurtdressing