½ tsk japansk soja. Vi tänkte fortsätta på den inslagna nyårsbanan idag och det gör vi med två olika varianter på laxtartar, båda serverade på en bit tunnbröd
½ msk japansk soja. (Detta kan med fördel vila i kylen i 30 minuter , men går bra att köra på direkt) Bygg din laxtartar med lite avokado i botten och sen laxblandningen på toppen
Lax med soyaemulsionrå lax, fryst 24 h eller salmalax (som jag använde)ärtskottSoyaemulsion 1 äggula1,5 msk japansk soyasås2 dl matoljaVispa ihop äggulan och soyasåsen. Laxtartar med fänkålrå lax, fryst 24 h eller salmalax (som jag använde)fänkållimesoyapepparärtskottstenbitsrom eller forellromHyvla fänkålen tunnt på en mandolin och skär det grovt. 1,5 msk japansk soyasås
Jag har längtat efter att besöka den hyllade krogen av typen japansk matbar. Laxtartar. Japanska tacos. Laxtartaren kom in i en liten elegant trälåda och serverades med friterat rispapper
Lite annorlunda och lite "japansk". Denna förrätt bjöd min syster Anita på, den var väldigt god. Tycker du om sushi och wasabi så är jag säker på att du tycker om denna förrätt
Den här gudomliga laxen är en favorit som jag tidigare serverat i japansk tappning. Förrätten blev en riktig hit bland gästerna och det är absolut något jag kommer göra igen, nämligen laxtartar med salmalax