Skala och tärna rotfrukter och lök. Smaka av med salt och peppar. Servera med pytt och rödbetshummus. Stek isterbanden i smör i en stekpanna 5–6 min. 4 st isterband. 1 kg blandade rotfrukter
Isterbandmed rotfruktspytt och senapskräm. Insterband är inte riktigt min grej, men pytten till var fräsch med äpple och senapskrämen blev pricken över i
Mosa rotfrukternamed en potatisstomp och tillsätt grädde, äggula och smör. Alla tillbehör som vanligtvis serveras till isterband finns med i en och samma form
Blanda ner kamutveten och de rostade rotfrukterna i stekpannan medisterbanden. Skala rotfrukterna och hyvla dem sedan i tunna skivor med potatisskalaren
Alltid finns det ekologiska morötter, potatis och gul lök hemma, så med alla dessa extra rotfrukter blev det en kanongod pytt i panna och isterbanden hade jag i frysen
Isterband och panerad med potatis. Blanda i lagom med ägg för att smeten ska bli för blöt. (du kan ju välja fritt bland rotfrukter och grönsaker men detta var vad jag hade hemma)
Servera till nystekta isterband. Skala och skär rotfrukterna i jämnstora bitar. Tillsätt smör, lägg på lock och låt rötterna puttra ytterligare cirka 10 minuter, späd eventuellt med lite vatten