Gott medisterband är det, i alla fall. Jag har funderat på det här med husmanskost. Kineserna kallar ju inte sin lokala mat för kinamat, får man ju anta… Och den där trygga känslan man får i magen efter man ätit isterband, stuvad potatis eller annan husmanskost, kommer den från maten i sig eller minnena som är kopplade till den typen av mat
Servera medisterbanden, senap, gurka och rårörda lingon ISTERBAND. ISTERBANDEN. Fyll skårorna på korven med lök, gurkhack, rödbetor och de hackade äppelbitarna
Servera isterbanden och parmesanmoset med senap, gurka och rårörda lingon. ISTERBANDEN. Fyll skårorna i korven med lök, gurka, rödbetor och äppelbitarna
Servera med potatis eller mos. Recept. Camilla Mellquist. ons, 2013-09-04 19. 24. 20min. (0). Skala och finhacka löken, hacka den inlagda gurkan i mindre bitar och lägg den och löken i en bunke och häll på ketschupen
Krydda med citron, salt och peppar. , Tillsätt buljongen och blanda i bostongurkan och tomatpurén. , Dra skinnet av isterbanden och smula ner dem i äppel- och purjolöksfräset