Koka risetenligtanvisning på förpackningen. Ta bort skinnet på isterbanden och skär den iskivor. Strimla lök, morötter, bacon och fräs allt tillsammans
De flesta recepten finns att hitta på Lönnebergashemsida. Missarinte en god lunch. Vad vore livet utan korv och Lönnebergassortiment gjorde migintebesviken
Oh jösses Amalia, här har ni två "tretta" skåningar som garanterat kommer att slockna tidigtikväll. Ni som hänger i vårt kök på Facebook har redan fått en liten försmak av hur det sett ut hos oss idag
Idag har Selma fått fnatt. Hon har varit en riktig busunge hela dagen. Bland annat fick hon tag imin burk med dyr ansiktskräm som hon smetade ut över hela soffan och sig själv
Lägg iskinkan (jag väljer ofta Lönnebergas då glukoserna kommer från majs). Var på jakt efter riktigt goda piroger som kan fungera till sommarens utflykter
Grynkorvens vänner En annan kär husman, som Emil satte isigi Lönneberga. Svenskt kött Vår mest älskade svenska korv, som i dag återfinnsi flera vardagsfavoriter, som korvstroganoff och ugnsgratinerad falukorv
Skär kalkonskivornaistrimlor. Rör ner senap och ha i kalkon, champinjoner och Parmesan. Smält en klick smör i en gryta och slå över grädde, 5 dl mjölk och kalkonost. Blanda 1 dl mjölk med 2 msk mjöl tillredning och ha ilitei taget under omrörningtills såsen får den konsistens du vill ha. Låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter. 368 g champinjoner (2 burkar). 3-4 tsk Dijonsenap. 5 dl riven parmesanost
Vi har just nu tema Emili Lönneberga, och har man en bakglad fröken så ska man givetvis även baka det som man åt på den tidenEmil hade funnits om han varitriktig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.