Jag tänkte att jag skulle ge ert ett kanonrecept på goda inlagdavitlöksklyftor. Mängden kryddor är egentligen inte så noga, det viktigaste är att oljan alltid täcker vitlöksklyftorna
Häll av oliverna, dela chilin grovt, skölj rosmarinen & blanda olivolja samt vitvinsvinäger i en bunke, varva alltsammans i glasburken, sätt på locket och förvara i kylen
Blir det över så är chilin ännu godare dagen efter. (chilipeppar). Hacka lök och vitlök samt chilin. ) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret
Pricka små hål i tomaterna, skiva vitlöksklyftorna och strimla chilin. Som smaksättning i lagen har vi rosmarin, vitlök och lagerblad, ibland låter vi även någon bit chili slinka ner för lite hetta och tjong i smaken, men det är en smaksak och helt valfritt
3 chili. 3 vitlöksklyftor. Skölja gurkorna,låt de torka så noga,koka upp vattnet med salt,låt vattnet kallna,lägg gurkorna i någon burk eller glasburk,blanda vinäger med vattnet häll den över gurkorna i burken,lägg chilin i,stäng lock burken ordentligt,lägg burken i någon hörn i 3 dag. 3 chili. 3 vitlöksklyftor
Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta Texas Chili