Visserligen kan man ju käka smakrika grytor även om det är sol och varmt, vi var flitiga gäster på en indisk restaurang på Teneriffa i somras och vi överlevde, men det är ju något med grytor och höst som hör samman eller hur
Dock ska också sägas, när du ska få en riktigt en grovfibrig köttbit som du också är osäker på hur välhängt köttet är, som tex högrev så kan det stekas/kokas så att det nästan går sönder
Hur fungerar ni. Sedan grillar eller steker ni snabbt på den i en varm panna. Närman inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick
Men om jag ska generalisera så äter de flesta för lite grönsaker idag och många kan också må bättre av att äta mer frukt och bär (lite olika hur mycket frukt man hanterar bra)
Men de här potatisarna blev aldrig klara, de stod i ugnen hur länge som helst och hjälptes till och med på i micron, så att det där finliret att få skalen snygga fick jag liksom skippa och köra alltihopa i en pajform istället
Så hur har ni det nu ute i vårt soldränkta sommarsverige, har ni det varmt och skönt precis som vi. Pajbotten är en glutenfri variant som vi oftast använder oss av, vill man istället ha en vanlig pajdeg så funkar det hur bra som helst - ett receptförslag hittar ni här
Nej, man blir kanske inte direkt så så där jättesugen på att stå och laga en massa varm mat en riktigt het sommardag, men äta bör man ju göra hur som helst