Nu ska ni få veta vad vi serverade den goda grönsaksgratängen till, snällt av oss eller hur. Annars finns det en backupp-plan, kanskeinte så illa den heller med tanke på var maten kommer från
Hoppas du förstår hur jag menar. Lövbiffkan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härligmarinad som får dra isigriktigtlängeblirlövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Hur vet man om man räknas till de vana juicedrickarna. Vi slängde ihop en marinad och lät det hela ligga under dagen tills det var dags att visa stekjärnet för firren, för det är ungefär så länge som tonfisken ska stekas
För att inte tala om hurroligt man kan ha med några skivorvitt bröd. Det slog mig att det var alldeles för länge sedan jag la upp ett vanligt, hederligt recept här på bloggen, så för att kompensera den rådande recepttorkan och göra en micropausiToscanainläggen kommer här ett recept på vad man kan göra med några skivorlammkött
Hurlänge du har kötteti ugnen beror på hur du vill ha det tillagat. Jag gjorde marinaden kvällen innan så fickköttetmarineras över natten, men det är fullt tillräckligt att marinera en timma om du vill göra det här nu ikväll
Enkelt blev det dels just för att vigillartonfisk och inteville konstra till det alldeles för mycket och dels för att verkligen få en upplevelse hur den blev i sous viden
I det introducerandeinlägget om PiMs veckomatsedel kanni läsa mer om tankarna bakom matsedeln, portionsberäkning, tips om hur man värmer upp maten på ett bra sätt, mm
Vad som framgår av instruktionerna som ges kringhur dessa hatletter dekorerades (se ovan) tillkommerytterligare ett exempel på hur man själv kan sätta samman en dylik
Jag föredrar de saftigakycklinglårfiléerna, men man kan även ta hela kycklingbröstfiléer eller kycklingklubbor, eller rentav hel kyckling – men läs på hur du grillar en hel kyckling så den inteblir bränd utanpå och rå imitten utan alldeles perfekt saftig och god