Havetscheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
) Och när jag "hittade" de här bilderna blev jag ruskigt sugen på att baka den här cheesecaken igen. Nu har jag ännu inte kommit så långt så jag sitter här med ett galet sug efter oreo cheesecake
Cheesecake. Baked cheesecake är så gott. Lemon cheesecake är en riktigt fräsch upplevelse som dämpar sötsuget i första tuggan, detta måste ni bara prova
För att fira Internationella Nutelladagen och min väns födelsedag gjorde jag en Nutellacheesecake. In honor of the international Nutelladay and my friends birthday I made a Nutellacheesecake
Jag har hittat en jättegod lakritschoklad på Lidl och den har jag använt i dessa cheesecakes. I have found a delicious licorice chocolate at Lidl and I have used that one in these cheesecakes
De här är mina favoritplättar just nu. Fyllda med protein och antioxidanter från blåbären. Jag vill tipsa er om att understeka dem en aning, då blir de så där ljuvligt kladdiga
Får jag kalla denna efterrätt cheesecake även om den inte innehåller ost. Jag gör det i alla fall, för denna efterrätt var så inspirerad av cheesecake att den liknar otroligt mycket
I helgen gjorde jag som sagt en Oreo Cheesecake som jag bjöd våra gäster på igår. Det kan ha varit den godaste cheesecaken jag någonsin har ätit, och jag har ju ätit en hel del cheesecakes i mitt liv (typ det godaste som finns hallå
Cheesecake was once my favorite pastry. A cheesecake topped with oreo gives that little extra to the baked goodie and is something you need every know and then
Kakan som jag fick med mig hem från Ekoland var (jag har i skrivande stund hunnit äta upp den) en cheesecake gjord på kvarg, soja yoghurt och agavesirap
Cheesecake. Idag gjorde jag dessa snabba och enkla cheesecakes i glas med oreo och vit choklad. Det fina tårtfatet är från Rosaria som tillför en riktig lyxkänsla till dessa enkla små cheesecakes
While cheesecake is baking, whisk together crème fraîche, sugar, and almond extract until smooth. You should have about 1 cup of puree (if you have more than that, feel free to set some aside to drizzle on the top of the cheesecake later). After about 45 to 50 minutes, when center of cheesecake is set but still barely jiggly, pour glaze on top of cheesecake, spreading into an even layer. Cheesecake will keep in the refrigerator for up to 5 days
Pop the cheesecake in the fridge overnight (ideally) or for at least 2-3 hours to set. Put all crust ingredients in to a food processor and pulse until you have a small crumb