Själva botten är superenkel att göra och resterande lager med för den delen. Den här Cheesecaken är både glutenfri och laktosfri och nästintill helt raw
Lägg kexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en gavel eller med händerna. Smält smöret, blanda det med smulorna och tryck ut allt i en springform med bakplåtspapper i botten
Toppa med nötter och fikonklyftor. Skicka med e-post. 4 färska fikonmandlarhasselnötter. Den här desserten är lätt att göra och blir snygg att servera i glas
före servering och dekorera den med bär och riven choklad. 0,75 dl Flytande margarin (oljebaserat eller laktosfritt). 200 g Laktosfri färskost (t. 3 dl Laktosfri grädde. 0,75 dl Flytande margarin (oljebaserat eller laktosfritt). 200 g Laktosfri färskost (t. 3 dl Laktosfri grädde
En krämig nougat smak toppad med en rik choklad ganace, kan nog inte bli bättre. Börja med att separera äggulorna från äggvitorna utan att någon äggula kommer i den vita
Jag hade bestämt mig för att baka cheesecake och ta med till jobbet och bjuda på innan semestern. Vi åt den med färska jordgubbar vilket blev väldigt gott och det kändes riktigt somrigt
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Börja med botten till cheesecaken, jag använde nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl. Grovhacka och blanda ihop med knappt halva den karamelliserade mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.