Serverade bara med en enkel gräddås, kokta haricotesvertes och lite färskpotatis. När allt är klart så kokar du haricotesverten i saltat vatten någon minut tills de blir mjukt knapriga
Tina haricotvertes. Vänd runt haricotvertes , lök , persilja och sallad i dressingen. Ta upp laxen ur lagen, lägg upp på tallrikar och servera med marinerade haricotsvertes
Kapris och rödbetor är en oslagbar kombination, lite goda färska haricotesvertes till istället för potatis gör att det hela känns riktigt fräscht och lite lyxigt, glöm inte citronen till
2st Päron, urkärnade och skuren i mindre bitar1st Röd lök, grovhackad200g Haricotesvertes0,5msk Hackad bladpersiljaHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra
Tillsätt haricotesvertes och stek dem mjuka, häll på balsamicovinägern och olivoljan, koka upp. 250g Färsk norsk fjordlax á 125g/st1 st förpackning färska Haricotesvertes, ca 200g10st Plommontomater1st Röd lök, finhackat25g Vitlökssmör (från förra receptet, lite har du säkert kvar i kylen
Jag rensade haricotvert och kokade några minuter. Idag blev det finlunch med familjen. Jag började med den rostade vitlöken, skar av toppen och lade på lite utav gårdagens kryddsmör
Haricotvertes med citron. 2-300g haricotvertes. Oxsvanspasta med haricotvertes & citron. 4 portioner. När jag gjorde den här rätten så använde jag oxsvans som blev över när jag kokade rödvinssås men det går givetvis göra den bara till pasta och det är så jag skrivit receptet, lycka till
Som tillbehör till kvällens middag (grillat lamm) har jag gjort haricotvert, så attans gott. Ansa haricotverts på ändarna och fräs i smör i stekpannan några minuter, rör runt
och förkoka inte haricotesverten. Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotesvertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn