Hallonpaj med kesella recept

Hallonpaj på polentabotten

Även gott med en klick kvarg/kesella till. Fyll med hallon (frysta). Hallonpaj på polenta (liten form). Mosa sedan med en sked
Hallonglasspaj

Hallonglasspaj

Blanda med hallonsaften och kesellan och blanda ner i äggsmeten. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt
Hallon- och kola paj

Hallon- och kola paj

Så det blev en hallonpajmed dulce de leche. Jag har spanat in kesellanmed dulce de leche ett bra tag nu och funderat på vad jag ska göra med den

Smak för vanilj?

Blåbär- och hallonpajmed kallrörd vaniljsås. Invertsockersirap, Bourbon-vaniljextrakt, extraherad vaniljstång, naturlig arom, förtjockningsmedel (xanthan)

Bärpaj med snabblagad vaniljsås

Blåbär- och hallonpajmed kallrörd vaniljsås. Blanda bär med socker och potatismjöl, lägg i form (eller små portionsformar), strö över smuldegen
Hallonpaj, Protein/lchf.

Hallonpaj, Protein/lchf.

Per hallonpaj. 100g kesella 1 %. ca 115g var, speja en form ca 12cm diameter med oljespray, pressa ut degen. 100g kesella 1 %. 100g kesella. ca 115g var, speja en form ca 12cm diameter med oljespray, pressa ut degen. 100g kesella
Nyttig hallonpaj!

Nyttig hallonpaj!

Och givetvis ska jag dela med mig av receptet. Vispa kesella, lite mjölk och vaniljpulver (inte vaniljsocker) tillsammans så de blir fluffigt och servera till den ljumna pajen

Världens godaste hallonpaj

Pensla alla kanter med det uppvispade ägget. Kesella Vanilj och karamelliserade pistagenötter. Pensla ovansidorna med ägg
Äppel- och hallonpaj

Äppel- och hallonpaj

Arbeta ihop med gaffel eller fingertopparna. Koka upp vattnet tillsammans med äppelskivorna i en kastrull
Kräftskiva

Kräftskiva

     På en kräftskiva måste man ju avsluta med efterrätt och jag gjorde en hallonpajmed vaniljsås. I lördags var det dags för årets första kräftskiva (i fjol hann vi med inte mindre än fyra stycken)

Hallonglasspaj

Blanda med hallonsaften och kesellan och blanda ner i äggsmeten. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt

Sommarens goda hallonpaj

Låt pajen kallna och garnera med färska hallon vid servering. Blanda vaniljfrön, apelsinskal, socker, kesella och crème fraiche

Äppel- och hallonpaj

Arbeta ihop med gaffel eller med fingertopparna. Koka upp vattnet tillsammans med äppelskivorna i en kastrull

Lime- och hallonpaj

Låt pajen kallna och garnera med hallon och strö över lite florsocker. Vispa ägg och socker, tillsätt skal och saft av lime, kesella och créme fraiche

Hallonglasspaj

Blanda med hallonsaften och kesellan och blanda ner i äggsmeten. Vispa äggulorna med  florsockret tills det är vitt och pösigt