Att dessutom baka något vackert för både öga och mun av dessa röda juveler behöver inte vara svårt på något sätt, som denna ljuvliga kaka som på engelska heter " upside down cake" och betyder att man gräddar kakan uppochner vilket ger ett vackert mönster ovanpå kakan
K. l. o. c. k. a. n. ä. r. i. p. å. m. g. e. h. C. O. B. t. f. v. s. j. H. d. I. D. b. ö. u. ,. y. x. w. -. N. M. –. J. F. *. E. A. Ö. ". S. L. G. V. R. T. z. 1. 5. 2. 0. 3. 7. P. 4. é. 6. 8. d l. s t. k g
Till efterrätt kommer det bli en variant av trifle, en vanlig dessert i Storbritannien och Australien, så idag förbereder jag med att baka en saftig sockerkaka som är en av ingredienserna
Förra årets marmelad tyckte jag smakade mest sött och inte så mycket körsbär. Det finns fortfarande massor av körsbär i mina svärföräldrars trädgård och jag som älskar körsbär kunde inte låta bli att plocka lite till
Merparten av det gick åt till ett marmeladkok, mitt allra första faktiskt. Smaksatt med calvados och en gnutta kanel blev den väldigt god i all sin enkelhet
Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra. Tillsätt kokande vatten och blanda försiktigt till en jämn och slät smet
Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.