Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Smörgåstårtan är utan tvekan godast dag tre när smakerna har satt sig ordentligt. Denna smörgåstårta har jag ätit under hela min uppväxt och jag tycker om den mer nu än någonsin
Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Lägg köttet i dubbla plastpåsar. Skölj sparrisen, paprikorna, championerna och skala löken. Dela på paprikorna och lök i lagom stora bitar, om championerna är stora så delar du dom också
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firas med en riktigt god tårta
Idag bakade jag den här godahallonpajen. Jag gjorde en ny variant av smuldeg som blev väldigt lyckad. Viktigt att man jobbar ihop degen för bästa resultat
Ge dem ganska mycket stekyta, det är godast så. Hej. Vi fick lite teknikstrul förra veckan så det blev tyvärr inget avsnitt av min lilla youtubeserie Jävligt God Sommar då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.