Till förrätt blev det kronärtskockor med smör, citron och havssalt. Hösten är här med älgmiddag  Jag tror alla har märkt att dagarna har blivit kallare och luften mer frisk
Rödbetsbruschetta – förrätten på nyårsafton . Om ni inte har haft möjlighet att lyssna på dem under hösten så hoppas jag att ni kommer att gilla dem lika mycket som jag gör
Förrätter. Höstens a' la' carte på "Scandic Hotel Opalen". Publicerat 2015-08-19 00. 04. 37 i. Allmänt. Förra veckan gick alla i min klass ut på praktik
Klart jag hade en sådan med hem från Sydafrika i höst. Förrätt har jag inte planerat än, men kan återanvända någon idé, ex den HÄR med brie och lingonpulver
Passar bra som tillbehör kalla eller varma i förrätter och varmrätter. Hösten spenderades alltså på flygplatser, hotell, i en foodtruck och sju europeiska städer där vi fick äran att representera svensk matkultur
Milt och lent som en stimma sol innan de tunga höstregnen börjar. Champinjonsoppa är verkligen höstens comfort food – som gjort för en dag när man vill äta något gott utan att tillbringa timmar i köket
Då tog min fina vän Jens tag i stöket och med hans råd så kunde vi snart njuta av perfekta rårakor, under en kväll mellan sommar och höst tycker jag de är precis vad man vill ha
Hösten är verkligen vacker. Funkar jättebra till förrätt (halvera portionen då) eller en lätt middag. Nästa vecka är det höstlov och många av mina kunder är bortresta så jag kommer faktiskt vara ledig måndag och tisdag, så skönt
I samband med att hösten börjar i alla fall jag längta efter värmande soppor. Den enda ändringen jag gjorde var att ha i kräftstjärtar för att göra det lite matigare och göra dubbel sats, eftersom ursprungsreceptet var en förrätt
Hösten är väl verkligen svampens tid, eller hur. Den här gången blev det smördegspuffar med svampfyllning, en rätt som påminner om varma mackor med svampstuvning som mamma gjorde när jag var liten, och som funkar både som varmrätt och förrätt