När jag grillar och vill ha lite matigare tillbehör än bara favoriten olika grönsaker tycker jag om att lägga potatishalvor på grillen som jag först kokat i princip klara, penslat med olivolja och smaksatt med rosmarin och/eller timjan samt salt och peppar
Vi använde den dels som kall sås till vår grillade kötträtt - och dels i bakade potatisar enligt ett recept som jag hittat på Sverigeskafferiets hemsida
) och sen helgrillade han köttet och penslade på såsen. Till det blev det någon sorts potatishalvor med havssalt och peppar som vi hittade i frysdisken igår
Den här åts i helgen till grillad fläskkotlett med ugnsrostade potatishalvor. Cole slaw är så gott. Det förgyller vilken burgare eller köttbit som helst och det är lätt att göra
Speciellt grillade men det går lika bra med marinerade och ugnsbakade. Revbenssjäll. Love it. Sådana middagar som mer eller mindre sköter sig själva uppskattas här hemma, då det är jag som alltid fixar allt