Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Här har jag samlat många av mina goda tillbehör till vårens och sommarens kommande grillmiddagar
Marinad till fläskkarrén. Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Grillade köttfärsspett med ajvar relish, örter, vitlök och spiskummin. Serverades med en kålrots pommes Anna med örter och vitlök, choronsåsslungad vitkål, och en champinjonsås med timjan och rödvin
Servera med basilikasaåa och grillad kycklingfilé. Återkommer med recept på detta. så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Grillade gjorde vi dock inne i köket på elgrillen, går bra det med. För är det något som vi svenskar (och många med oss) gillar så är det att grilla, i alla fall om man ska tro på alla mattidningar som översvämmar tidningshyllorna i affärerna
Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Fläskkarré. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.