Till förrätt blev det gratinerade havskräftor som smakade himmelskt av alla örter och osten. Men i vanlig ordning ändrade jag om lite i receptet, jag tog två olika fisksorter i ställen för en, använde mig av vispgrädde istället för matlagningsgrädde och istället för musslor fräste jag upp kungsräkor (MSC märkta såklart) med vitlök och chiliflakes
Mozzarella gratinerad Canneloni, Majskycklingfilé och en mycket god tunn spröd Pizza medmusslor. Vi var tvugna att provsmaka bufféen, den bestod av en kyckling curry soppa , biffstroganoff med ris eller pasta och sallad till
Servera genast med baguette att doppa i det goda spadet. Klicka krämen på musslorna. Lägg ca 800 g djupfrysta grönmusslor i en långpanna. Blanda 2 dl crème fraiche med 2 tsk curry och 2 msk finhackad schallottenlök. 800 g grönmusslor (djupfrysta). 2 tsk curry
Curryris, musslor och räkor gratineras med crème fraîche som smaksatts med sweet chilisås. Rensa räkorna och rör ned dem i riset tillsammans medmusslor