Det är här du ser trenderna som kommer tillSverige två år senare. Vad finns det egentligen att görai denna jättestad förutom att lämna den så snabbt sommöjligt
Jag väljer att göra rätten på kycklingbröst eller lårfiléer, men den somvill tar en hel kyckling. Men ärligt talat, jag somalltid älskat smaker tyckte det här var godare än mycket annat tamt och lamt som serverades på den tiden
Nåväl, ska det göras, ska det göras, och det hade intevaritriktigt samma sak med en Mariestad. Och sältan ibräseringsskyn är precis vad som behövs för att lyfta det tamariset
Fram till det ögonblicket hade jag aldrig stött på bryggeriet, men fickmöjlighet att prata med bryggaren Ernesto Huete som efter ett antal år iBelgien har plockat med sigideer och influenser hem
Tävlingengick ut på att man skulle göra det bästa smakprovet, ”The Best Bite”. Ja då var det dags för nästa stora grillpersonlighet, denna gången är det mannen som gav grillmustachen ett ansikte
Iutställningen Explora kunde vi tex testa reaktionsförmågan, spela fotboll och göra såpbubblor. Vi följde vattnets väg genom Sverige och fick se växter och djur somvi kan se i våra vatten här hemma hos oss
Varje år får jag små lyckorus, bland annat av att få se den första vitsippan, tussilagon, fjärilen, humlan och alla olika fåglar som återvänder, ja listan kan göras lång
Det brukar gå bra att göra med en rotfruktsskalare. Somtam betyder just syrlig och krossad. Mycket god thailändsk sallad som kan serveras som förrätt i salladsblad eller till maten
(Jag vet att jag har bloggat om den här såsen förut, men jag kan inte låta bli att göra det igen. Den här gången blir det olika kryddväxter som man kan använda färska eller torkade imatlagning och kanske iblandtill annat också
Det absolut bästa med att coacha andra är att se den där blickensom tänds i ögonen på någon som just får en viktiginsikt över vad som behöver göras för att få tillstånd den förändring man önskar
Förra torsdagen var jag en av talarna på Konsumentföreningen Stockholms stora föreläsningskväll om klimatförändingarna och vad visomprivatpersoner kan göra för att minskaklimatförändringarna