Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar digsom blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Brödet serverades till förrätten som bestod av Bresaola på ruccolabädd. Grytan till huvudrätt började jag förbereda på morgonen genom att jag stekte köttet
Än finns det chans till fina dagar, som gjorda för grillning. Även till söndagssteken kan den passa, istället för äppelmoset, eller till pannbiffarna, eller varför inte till ostbrickan
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Tillsommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Det där med hur man vill ha sina bananer är väldigt individuellt har jag upptäckt – ungefär som att vissa vill ha löskokta ägg medan andra vill ha hårdkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.