Det är ju vettigt att ta tillvara så mycket som möjligt som är ätbart. ha mer av majonnäs är det bara att minska ner på gräddfilen och vill du ha ännu mer av örtkryddorna är det bara att smacka på
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Vi måste få ut dem i landet och göra veganburgare som ALLA kan älska. Här hade jag lite extra rödbeta i biffen för lite spännande effekt, men i övrigt är det exakt samma som jag lagade i det första avsnittet av Jävligt God BBQ Serien i somras där jag berättade om min jakt på den perfekta veganburgaren
men jag måste säga att jag inte tror så värst mycket pådet. Mitt mål är att inte behöva äta så mycket fika och efterrätter utan att bli mätt och nöjd på riktig mat, men om jag vill äta något ”gott” så ska detvara värt det
Degen ska vara ganska kladdig. Igår var jag ute med min fina vän J och drack vin på Stearin. Det var kul och gott och mysigt och därför blev det inget brödrecept igår som jag utlovat
Igår beställde dottern Quesadillas, så det har vi mumsat på i kväll. Annars kan man fyllas dessa Quesidillas med vad som helst man är sugen på, men ost tror jag nog är en ingrediens man inte ska glömma bort
Häll mjölk pådet ena och havregryn pådet andra. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Häll i mjölken och värm så det blir fingervarmt (ca 37 grader). Då det är ca 15 minuter kvar så sätt ugnen på 225 grader
det enda som var gott var chokladen uppepå. Jag skulle göra Energi bars till min dotter för att hon skulle ha något på bussen och i skolan under långa dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.