För de som inte börjat med att göra egen korv, vad har du för råd och tips till dem. Jag besökte Holy Smoke för första gången i somras tillsammans med BBQlovers som skulle göra ett reportage där
Några timmar senare efter att ha slängt in våra shoppingpåsar på rummet så lagade Vår lilla grupp Paella tillsammans med en spansk kock i ett riktigt restaurangkök på en ootroligt fin restaurang, vill Ni också göra det
Jag beställde dumplings och lärde mig att dessa va inte som dom jag brukar göra. a stationen" där man beställer kött (olika sorters nöt, fläsk, kyckling el korv) man väljer själv hur mycket, dom väger & packade det i papper
Sågt jättemysigt ut, så vi bestämde att det skulle vi göra nästa år istället för att cykla. Vi fyllde vattenflaskorna och köpte oss varsin rejäl korv med bröd
Vi valde att kliva av bussen vid Camp Nou, ingen av oss har något intresse för fotboll men vi ville ändå göra ett besök i FC Barcelona shoppen (gigantisk butik på två våningar) för att köpa med några souvenirer hem till när och kära
Kalle åt någon variant med korv och tre sorters ost. Kön gick så långsamt. Hanapee's otroliga podcast firade 100 avsnitt med att göra en live-pod vilket jag var så himla laddad inför. Vi var där strax före 19 och möttes av en ofantligt lång kö
Jag försöker att få igång en grupp på Facebook där man skall byta erfarenheter mm när det gäller att göra egen korv, har du något spännande recept, eller har du rent av aldrig testat
Och vet du inte vad du ska göra av alla hallon du plockar. Det går också bra att bada och grilla, så passa på att köpa med lite korv till eftermiddagsfikat
Vi frågade en som jobbade i biljettkassan hur vi skulle göra med barnen. Köptekorv, pommes & läsk på Nathan´s som vi åt medans vi åkte "Staten Island" färjan T&R
Så här såg frukosten ut i princip varje morgon, jag glömde dock fota frukten som man alltid fick först, sedan följde ost och skinka/korv, omelett och sötsaker