Gåslever tryffel recept

Portvinsmarinerad anklever med sparriscarpaccio

Portvinsmarinerad anklever med sparriscarpaccio

Rensa gåslevern och grava den i salt, nymalen vitpeppar, portvin och madeira. Tryffeldressing. Skala sparrisar och skär de i lövtunna skivor på längden och marinera i tryffeldressingen
Pommes i Perpignan

Pommes i Perpignan

Ostronen från Bassin de Thau  med ett glas Pic Poul de Pinet, en bit gåslever, (gud sig förbarme), visserligen från Dordogne, med ett litet glas Sauterne, alternativt anklever från trakten, en enkel sallad med getost eller anchoïade i olivolja
Tillbaka till Star Inn Harome

Tillbaka till Star Inn Harome

Maken åt en förrätt med en skiva grillad blodpudding, stekt gåslever, vattenkrasse och äppel-och-vanilj-chutney

Matrelaterad historia - blandat

Timbaler med gåslever och tryffel. förstklassigt höns med tryffel). tryffel. Hönsbröstet och tryffeln skäras fint och läggas i soppskålen, hvarefter den kokande buljongen slås därpå och serveras
Bloom in the park Malmö

Bloom in the park Malmö

Efter fiska smaker var det tid för gåslever & glass. Nummer tre innehöll bland annat ägg, vit tryffel, oliver & trattkantarell

Message of love – fredagsdrinken

Du tänker tryffel, gåslever och ett knippe årgångar champagne. Det är gott med vänner…. Mats din gamla patriarkräv

Tournedos Rossini

Istället för äkta gåslever och tryffel kan du använda en fin gåslever- eller ankpastej med tryffel. Vänd gåslevern hastigt i lite smör i en panna och lägg en skiva på varje tournedos

Tournedos Rossini

Stek tournedos och garnera med gåsleverskivor och tryffel. gåslever. tryffel. Börja med att göra såsen. Hacka och fräs löken