Minipaprikorna var från början tänkta att bli en liten tapas-rätt, men fyllda med en blandning av chorizo, taleggio, fänkålsfrön och pinjenötter så blev det ett schysst tillbehör till lammet
Små minipaprikor har börjat dyka upp i de flesta matbutiker. minipaprikor. minipaprikor. Jag fyllde dem med chevréost och kryddade med rökt paprikapulver
Efter den aptitretaren toppades glasen med mer champagne innan grillen fylldes upp med flankstek, chorizo, högrevshjärta, pimientos de padrón, färglada minipaprikor, vårlök, romansallad och en hel del annat som jag uppenbarligen drack för många glas champagne för att komma ihåg
Gratinerade minipaprikorfyllda med fetaröra, recept se nedan. Små filodegspajer fyllda med grönkål, ädelost och rostade valnötter toppade med balsamicosirap, recept se nedan
Dela paprikorna på längden och ta bortkärnorna. Blanda ost, oliver, crème fraicheoch timjan i en skål. Fyll paprikorna med oströran och läggdem i en ugnsfast form
) Istället för fyllda jalapeno blev det alltså fyllda små minipaprikor. Jalapeno poppers. Ett av det där goda snacks-tilltuggen som bara är så oemotståndliga, precis som chili cheese med sin hetta av chili och krämig smältost