köp en god glass, gör ett litet fruktspett eller köp några färska hallon och blåbär till dekoration. Nu efter all julmat kan man ta nya tag, äta mer frukt och grönt, nytt år, börja om
Dessert,. Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Dekoration. 2 st Frukt och nötbars (jag tog Kung Markattas ”Pekan, körsbär och granatäpple”). 2 st Frukt och nötbars (jag tog Kung Markattas ”Pekan, körsbär och granatäpple”)
Den känns både lyxig och avancerad när man tittar på den och smakar men även den bäste kan bli lurad Jag verkligen älskar denna dessert och tror den hade kunnat vara jätteuppskattad att bjuda på nu i Påsk
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
grädde, bär/frukt, valfri dekoration. Exempelvis valfri grädde, frukt, bär, och topping. Det är så gott och kan bland annat bli en härlig och spännande dessert till middagen
När vi äter sötsaker skapade med naturens egna frukter, nötter och frön så får vi inte bara njuta av god smak, utan vi när även våra kroppar istället för ställer till det för den
Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango