Blanda vinet och cointreau, mynta och kanelstänger. Lägg upp isade citrusfrukter som isbitar i 4-6 glas, häll på sangrian och toppa med resterande tonic water som avslut. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt. 1 kvist mynta eller citronverbena. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt 1,5 dl Cointreau 50 cl tonic water 1 kvist mynta eller citronverbena 1 kvist citronverbena 1 citron 1 lime 2 kanelstänger
Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Häll smeten i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Ta fram tårtan 15 minuter före servering och garnera den med lätt tinade bär. 200 g vit choklad
3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfilm och frys i minst 3 tim
Vit chokladtryffel med apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Hacka eller riv den vita chokladen fint. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.