Lägg över bananerna på fläskfilén. Vispa grädden så att den blir ganska tjock och blanda med curry. 700 gram fläskfilé. 2 msk curry. 700 gram fläskfilé. 2 msk curry
Jag brukar i vanliga fall göra fläskfilé med banan med såsen direkt i stekpannan, men den här gången testade jag att göra det som gratäng istället och det blev gott det med
Pudra över curry och slå över grädde eller crème fraiche. 1 fläskfilé 4 dl crème fraiche eller grädde2 bananerCa 1 msk currySalt och pepparSmör att steka iStek fläskfilén i skivor i lite smör. 1 fläskfilé. Ca 1 msk curry
Blanda vispgrädde, salt, peppar, socker och curry. Smaka ev av med mer curry. 4-6 port2 st fläskfiléer4 bananer (inte för mogna, då går de lätt sönder)smör att steka i1 tsk socker6 dl vispgrädde1-2 msk currysalt & peppar2 tsk socker. 2 st fläskfiléer
Lägg ner dem i stekpannan tillsammans med curry och pressad vitlök. ca 6 hg fläskfilé (1 st). 2 msk curry. 4 portioner ca 6 hg fläskfilé (1 st). 2 msk curry
Spännande att blanda äpple, fläskfilé och curry. Lägg sedan fläskfilén i en ugnssäkerform. Häll blandningen över fläskfilén, toppan sedan med riven ost
Fläskfilé med mascarpone och mango chutney. Vi gör samma som förra gången plus att vi också ska försöka oss på att göra thaikorv med röd curry, vårlök och kaffirlimeblad
Strö över curry. 600 g fläskfilé. 1 tsk curry. Putsa filén och skär den i 2 cm breda skivor. Krydda med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med smör
600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. 1 tsk curry