Fräs kål, purjolök och paprika under omrörning i lite matfett i ca 5 minuter. Tillsätt pressad vitlök, soya, tomatpuré, chilisås, vatten, créme fraiche och chilipulver
Fräs kål, purjolök och paprika under omrörning i lite matfett i ca 5 minuter. Tillsätt pressad vitlök, soya, tomatpuré, chilisås, vatten, créme fraiche och chilipulver
Strimla kasslern. Kärna ur och strimla paprikorna. Låt ananasen rinna av, skär den i bitar. Blanda samman créme fraiche, vatten, senap och soja i en kastrull
1. Sätt på risvattnet och stekpannan. 2. Under tiden strimlar du kasslern och purjolöken. 3. Lägg i kasslern i pannan och låt steka i ett par minuter på medelstark värme
Sätt på risvattnet och stekpannan. Under tiden strimlar du kasslern och purjolöken. Lägg i kasslern i pannan och låt steka i ett par minuter på medelstark värme