) Lätt som tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varitnyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Köttfärscanelloni med ostsås. Gillar man lasagne så gillar man dessa här och det gör man ju. Barnen var som vanligtmisstänksamma när det var okända eventuellt giftiga saker som låg framför dom på tallriken
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Skär annat kött imindrebitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha isin gryta)
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Sedan hällde jag i den strimlade kasslern. mmm riktigt gott. Jag hade ca 700 gr kassler1 pkt bacon650 ml kokosmjölk2 vitlöksklyftor3 msk tomatpuréCreole - kryddaingefära - kryddaSambal oelek - kryddaJag stekte först baconen tillsammans med vitlöksklyftorna som jag pressade. Sedan hällde jag i kokosmjölken ( 2 olika förp) i med tomatpurén och kryddorna. Hällde även i frysta örter som man kan köpa itärningar - 2 st. Kommer att servera detta till kokt broccoli 1 pkt bacon. 2 vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.