Färska tycker jag att de kan piffa upp sallder, ostbrickor, dipp och röror. Fikonmarmelad. Känns marmeladen för tjock, tillsätt mer vatten under koktiden
Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. 1 dl torkad frukt t ex aprikoser, fikon, russin, tranbär, blåbär och gojibär
Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. 11 dl torkad frukt t ex aprikoser, fikon, russin, tranbär, blåbär och gojibär
Nästa gång köper jag bara pistagenötter och valnötter, dvs bara de nötter som jag tycker är godast, struntar eventuellt i Ls torkade fruktnoja [det går ju att peta bort] och tar med lite torkade aprikoser eller russin, har inte brietårtan lika lång stund i ugnen, och toppar den med färskafikon vid servering
Ljuvligt god fikonmarmelad med valnötter, anis och sesamfrön. Anis- och sesamfrön, som är en vanlig smaksättning i många sötsaker i Mellanöstern, förhöjer smaken och gör marmeladen fantastiskt god
Jag störtade ner till mataffären, handlade ost, färskafikon och andra ingredienser. För ett par dagar sedan drabbades jag av akut sug efter Saint Agur och fikonmarmelad