Ingredienser Portioner. 4 400 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 msk potatismjöl 1 dl mjölk 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 dl mellangrädde 1 tsk soja smör till stekning Till servering basilika eller persilja hackad rödlök oliver pasta, couscous eller potatis Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Häll tomatsåsen över färsbiffarna i ugnsformen och toppa med riven ost. Färsbiffar på enklast möjliga vis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela i bitar innan gratineringen
Då blev det färsbiffar från frysen med tomatsås som blev över i förra veckan. Servera till färsbiffar eller bacon, ägg och stekta tomater till en riktigt maffig brunch
Tomatsåsen blir jättegod och passar perfekt till färsbiffen. Möt anabola färsbiffen Olga. Hon är lite blyg och gömmer sig gärna under en gräddig tomatsås, en driva parmesanost och körsbärstomater - speciellt efter en stund i ugnen
Här steks enkla färsbiffar som jag lindat in i bacon i ugnen tillsammans med en tomatsås. Biffarna blir supersaftiga av den varsamma tillagningen och på köpet ger biffarna smak till tomatsåsen