Tillsätt matoljan i en tunn stråle medan du vispar hela tiden. Använd elvisp eller handvisp. När majonnäsen är tjock och du ser dragen/spåren av vispeni majonnäsen är den klar
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, tillstekning olja, tillstekning. Kantarellsås400 g kantareller, putsade och delade 1 bananschalottenlök, finhackad 0,5 klyfta vitlök, finhackad 25 g smör 2 msk vetemjöl 2 dl kalvfond (utspädd) 4 dl vispgrädde 0,5 knippedill, plockat och grovskuret salt svartpeppar. Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad
Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Häll tomatsåsen över färsbiffarnai ugnsformen och toppa med riven ost. Färsbiffar på enklast möjligavis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela ibitarinnangratineringen
Då blev det färsbiffar från frysen med tomatsås som blev över i förra veckan. Servera tillfärsbiffar eller bacon, ägg och stekta tomater till en riktigtmaffig brunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.