Nu håller vi tummarna för att ni alla får en bra vecka, oavsett om ni semestrar lite till eller ska jobba så hoppas vi att ni njuter av livet och tar vara på dagarna ni får
De tänker inte heller trycka upp några nya böcker, tyvärr, utan de är listade som definitivt slut. Så nu finns bara Grillmat LCHF kvar av mina kokböcker att köpa, inte så bara förstås till det superlåga priset och en stundande grillsäsong
Vi hamnade istället på balkongen med lite vinoch nötter som fanns med i ryggsäcken. Välj vilket du vill som rubrik för det blir både matoch prat om vad de senaste dagarna innehållit
Nyplings MatochVin är en sommarrestaurang som jag verkligen hoppas återkommer även i sommar. Riktigt najs att dricka före maten, det tyckte både mina föräldrar och jag
Har jag rätt eller har jag rätt. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Inte sista inlägget från Bali, varken om mateller annat kul - det kan vi lova. Premiär blev det igår och på tallrikarna hamnade Citrongräsbiff, eller Daging Asam Pedas som det heter på Indonesiska
Den passar också bra som en sista-kvällen-rätt, eller en "nöd-rätt" om man står utan mat mot slutet av semestern och behöver fixa något av några få ingredienser utan att det ska bli en massa rester kvar
Jag håller på och grunnar på en liten summering av dessa olika faser och hur jag har tänkt kring det jag stoppar i mig, för det finns ju faktiskt inget rätt eller fel utan det viktigaste är att hitta sin egen väg
Servera till stekt ellerpocherad fisk och gärna med broccoli eller ett gott blomkålsmos. Antingen kan du äta hummern som en förrätt till en finare trerättersmeny eller som en supé senare på kvällen