Här blandas stans bästa drinkar på god rom och stämningen är grym. I Public Bar kan du sitta och jobba över en kaffe, ta en drink i väntan på middagen eller njuta av ett glas vin
Men vad katten, mera jordgubbsdrinkar kan ju aldrig vara fel. Gourmetmorsans farligt goda jordgubbsmojjito 10 drinkar 8-10 dl jordgubbar 10 msk råsocker 10 blad mynta saften från 2 lime eller 3 msk konc. limejuice 30 cl mörkrom typ Captain Morgan Massa krossad is Jordgubbar till garnering Blanda alltsammans i mixer och kör nån minut tills det blandat sig. 10 drinkar. 8-10 dl jordgubbar
Sedan den kvällen har jag varit förälskad och Daiquirin blev den första riktiga drinken jag lärde mig blanda själv (Kosken och Schweppes är, ehuru lättdrucket och funktionellt, inte vad jag kallar en drink)
Lägg i snoppade och tunt skivade jordgubbar, häll över lime, rårörsocker, rom och is och rör om. Frys in jordgubbar i god tid, då behövs ingen is i drinken
Fyll på med rom, rose´s lime och fruktsoda. Fördela jordgubbar och små limeklyftor i en bålskål ( eller gör 10 drinkar ). 500 g frysta jordgubbar. 3 dl mörkrom
Mosa jordgubbarna med råsocker, pepparmyntsblad och limesaft i en drinkshaker (med en muddlerpinne). Häll upp drinken i två frysta glas och toppa med en jordgubbshalva