Servera med sallad och en god dressing. Blanda ceme fraiche, majonäs, skuren skinka, créme bonjour, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver och cayenpeppar
Låt dressingen stå och dra te sig medan du styr med resten. Tanken var att försöka efterlikna ett recept som var ett av mina bästa snabbrecept då jag fortfarande åt fisk (detta) så jag bytte ut tonfisk mot kikärter och hoppades på det bästa
Blanda kål, tomater och äpple i en bunke och blanda ner dressingen. Wraps med tonfisk, wraps med köttfärs, och så den här wraps med grönkål, grillad kyckling och dijonsenap
Om inte, gör jag en tonfiskröra som jag nästan alltid äter till bakad potatis. Jag blandar tonfisk (liten burk, 80 g) med 2 tsk cremefraiche, 2 tsk majonnäs och ca 2 tsk finhackad kapris och kryddar sedan med svartpeppar och lite salt. Jag har aldrig varit en mayo-person utan snarare alltid bytt ut majonnäsen mot cremefraiche (jag bloggade om tonfiskröra redan för 11 (. Tryffeldressing (0). Tonfiskröra med kapris och citron (4). FISK OCH SKALDJUR, SÅS, RÖROR, DIPP OCH DRESSINGcremefraiche, Hellmans majonnäs, kapris, majonnäs, snabbt och enkelt, tonfisk 80 g. 2 tsk cremefraiche