Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1 förp tonfisk i olja. 500 g fusilli 1 förp tonfisk i olja 3-4 ägg, hårdkokta 1-2 dl svarta oliver rucolasallat 3 tomater, i klyftor Dressing. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Skala och finhacka rödlöken, lägg den i en stor skål med en nypa salt och svartpeppar. Koka pastan i en stor kastrull med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Servera pastasalladenmed kesoröran. Till min pastasallad igår kväll hittade jag emellertid på en "tunn" dressing utan någon vinäger eller olja, men som blev jättegod och smakade en hel del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.