Då känns det som det är jul på riktigt. Men i allt detta så finns ju förstås förändringen. Jag gjorde apelsintryffel av dadlar – recept kommer i inspirationsbrevet i veckan
Söta eventuellt lite grann om du tycker det smakar för surt, beroende på vilka bär du använder. Det har väl inte undgått någon att vi äter alldeles för mycket socker i Sverige, så nu passar jag på att bjuda på mina bästa recept på godsaker med betydligt mindre av den varan
Jag får så mycket energi av skapandet, så mycket energi av alla som hör av sig med snälla kommentarer och beröm, av alla frågor och funderingar kring recept och av att se hur glada människorna runt om kring mig blir av att bli bjudna på en färsk bulle eller kaka
Det skulle finnas tillräckligt så att alla kunde smaka under kvällen, men också tillräckligt så att alla kunde ta med sig ett litet smakprov + ett utskrivet recept hem
Smaka på smeten och söta mer om du tycker att det behövs. Jag hittade dettareceptet och många fler på den här hemsidan som kommer att bli en hemsida som jag ständigt kommer att återkomma till
Då blir det ju nästan som om jag hade skrivit flera inlägg mer kontinuerligt ) Om ni inte vill läsa om sådant jag skrivit om innan (eftersom ni är så trogna följare att ni redan läst allt ) tycker jag att ni bör kika in under juli åtminstone
Men sedan gick åren och jag, liksom min familj insåg att det finns mycket godare choklad än vad Aladdin hade att bjuda, så jag vet inte när jag åt ur en sådan ask senast
Då hon också äter LCHF är denna glögg verkligen ett bra alternativ till andra söta/sockriga glöggar, min minsta dotter tyckte detta var spännande och ville hjälpa till
den där pinnen som en del sticker i julskinkan - kanske det är en kvarleva av "hatletten". Receptet här får därför bli "Stekt vildsvinssadel", för på den tiden var vildsvinskött något av det allra finaste man kunde äta
) paneng red curry och det har jag ju faktiskt redan visat här. Har tyvärr ofta upptäckt att jag inte är ett Astrid&Aporna-fan, sad but true, hur söta förpackningarna än är