Vissteni att på fredag är det morotskakans dag. Morotskaks frossa. Tänkte fresta med några recept så ni kan baka och äta massor av detta underbara bakverk
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Franska godsaker står på menyn efter min vecka i Monte Carlo och det blev lite smått och gott som åkte ner i resväskan inför hemfärden, men dock inte alla de goda ostar de har där, så även getosten i detta Allers recept är köpt i hemmaknutarna
Hela året har gått det känns det som och det har hunnit hända och förändras så mycket. Tänkte att jag skulle ge några förslag på vad ni kan göra för gott godis eller fika nu till jul, här kommer några godbitar
Man får ju inte vara sämre än alla andra så även om jag inte brukar följa strömmen och göra som alla andra så kände jag för att leka lite med mitt gamla våffelrecept och göra belgiska våfflor med litetillbehör
Jag inser att mitt problem är något ovanligt. Och ganska lyxigt. Men likafullt är det ett problem, och inte sällan slutar det med att jag överger minständiga paroll ilivet
Idag får ni recept på ett riktigtmaffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker. Det är mörkt, tungt, saftigt och smakrikt och passar förträffligttill någon god ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.