Skala lök, äpple och banan. ½ äpple. ½ banan. ½ gul lök. Currysås. Rör ihop med vetemjöl, potatismjöl, ströbröd, vatten, limeskal och peppar till en jämn smet
Skala lök, äpple och banan. Gör currysåsen under tiden. Vispa upp äggen lätt till paneringen och rör samman dem med vetemjöl, potatismjöl, ströbröd, vatten, rivet limeskal och peppar till en jämn smet
Strö över kyckling, lök, banan och annanas. På köpet får Ni min supergoda currysås. Klicka ut créme fraiche som är kryddad med valfri mängd curry, salt & peppar
Lägg på de skivade bananerna och slå på currysåsen. Currysås. Rör i ananaskross och rivet äpple. Gnid in kotlettraden med kryddorna och klappa in med finhackad persilja
En currysås gjord på lök och äpple behöver koka längre än vad jag hade tid med igår (jag fuskade och kortare koktiden en del jämfört med vad som står i receptet nedan, jag hade en något för stor lök och bananen var inte tillräckligt mogen) Så jag är inte helt nöjd även om sambon tyckte såsen var bra
Servera med kokt ris och mer mango chutney. FLÄSKFILÉ I HET CURRYSÅS4 portioner400 g fläskfilé, skuren i skivor2 skivade gula lökar2 rivna äpplen2 skivade bananer1 - 2 msk curry4 vitlöksklyftor3 msk olja2 msk kinesisk soya2 msk mango chutney2 dl vatten + 1 buljongtärning1 dl vispgräddeFräs löken lätt i olja tillsammans med curry och pressad vitlök. Tillsätt äpple, bananer, soya, mango chutney och buljong och låt det småputtra under lock ca 10 minuter. 4 vitlöksklyftor
Skala och hacka lök och äpple till currysåsen. Skölj och skär purjolöken i bitar. Currysås. Servera med kokt ris och glöm för allt i världen inte att skiva lite banan och strö över
Skala lök, äpple och banan. ½ äpple. ½ banan. ½ gul lök. Gör currysåsen under tiden. Vispa upp äggen lätt till paneringen och rör samman dem med vetemjöl, potatismjöl, ströbröd, vatten, limeskal