Lägg svampen i kall panna och sätt på värmen. Den kombinationen har jag tagit till vara på i de här rödrosiga glutenfria crepesen som jag sedan fyllt med en smakrik röra på kyckling, svamp, spenat och getost (fast det går precis lika bra med fetaost)
Lägg champinjonerna i kall panna och sätt på värmen. Jag hade två färdiggrillade kycklingfiléer över som jag hade tänkt förvandla till en god fyllning i sällskap med färska champinjoner, och jag hade föreställt mig frasigt gyllenbruna crepes därtill
Stek dem först och fyll dem med fyllningen sedan så att fyllningen hinner blir riktigt kall. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och ställ i frysen
Den krispiga dosan fyllas med en härlig potatis- och lökröra och kallas då för masala dosa. Smakrik fyllning, för extra krispighet har några urad daal lagts till (valfritt)
Köttfärsfyllningen kan med fördel användas till allt möjligt, t ex paj, crêpes, pasta osv. Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylen medan du gör fyllningen