Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)
Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Rör ihop cremefraiche med majonnäs och citronsaft. vitlökspulver, lökpulver, paprikapulver. Blanda fläskytterfilén med dragonoljan samt salt och peppar och låt ligga svalt under dagen
Blanda crème fraiche, grädde, senap och dragon. Bryn svampen i smöret, tillsätt paprika, zucchini, lök och vitlök mot slitet och låt det steka med ett par minuter
Koka snabbt upp cremefraiche, grädde och färskost med kryddorna, buljong, vin och häll över. Finhacka lök och vitlök och skiva champinjonerna, fräs i smör
Tillsätt soya, crème fraiche, fond och dragon, och låt koka upp. en nypa torkad dragon. Bryn lök, vitlök och paprika, och släng ner ölkorven skuren i slantar efter en liten stund
Vispa samman crème fraiche, grädde och salt, koka upp och häll detta över lasagnen. Jag har dock bytt ut nötfärsen mot quornfärs och lagt till en vitlöksklyfta, produktutvecklat lite