Vilka tillbehör man vill ha till väljer man så klart själv, våra förslag är en ananassalsa, guacamole och syrad rödlök, recepten på dom hittar ni längre ner tillsammans med receptet på de glutenfria tortillabröden
Texmed från grunden av Jonas Cramby. Servera med mjuka tortillabröd, guacamole och mangosalsa. Fläskkött kokt i coca-cola och kryddor, det låter så spännande att jag var tvungen att prova det
Till detta så behövs ju såklart ett par tortillabröd och i väntan på att Crambys importfirma ska dra igång och sälja tortillapressar så får vi hålla tillgodo med de färdiga som finns i affären
Vill du göra tortillabröd med mjöl kan jag tipsa om Jonas Crambys recept som du hittar här. Jag gjorde en variant med helgrillad kyckling i ugn, hemmagjord tacosås, guacamole, salsa och diverse andra tillbehör
Vi utgick från ett recept som vi hittat på Jonas Crambys blogg och sedan freestylade vi lite också. Som tillbehör hade vi majstortillas (mycket godare än vanliga vetetortillas), guacamole och mangosalsa med habanero
Köttet med inspiration från Jonas Cramby (alltid en bra källa). Sen fotades det dåligt på huvudrätten, men Theresa och Patrik preppade en apgod tacobuffé med Padrones, Elotes, Guacamole, Carne Asada, Salsa, Manchego och massa mer
Texmex på riktigt, inte Santa Marias saltstinna, spiskumminosande variant utan snarare maten som Jonas Cramby delar med sig av i boken "Texmex från grunden"
Som alternativ till den vanliga köttfärsen gjorde vi "beef taco chili" enligt ett något modifierat recept på Tasteline (från boken Texmex från grunden av Johan Cramby)