Det som blir över är bara att spara tillnästa gång du gör carnita. Skär fläskkarren i små bitar och ta 4 matskedar av kryddmixen som du blandat och massera in i köttet
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
En gryta värmer gott när det drar 12g varmt efter köksgolvet hemma. Hoppas kylan ger sig snart. I vilket fall så köpte vi lite fina marmorerade grytbitar häromdagen och det blev till denna långkokta gryta med hemmatorkade trattkantareller
Jag gillar verkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimala arbetsinsatser
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Taco omelett. Tacopizza. Tacopizza. 18 Maj 2017 /. 22. 27 /. Alla inlägg,. Recept. /. Permalink /. 0. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
tjocka revbensspjäll, minst 1,5 kg2 gula lökar, grovhackadeen burk mutti körsbärstomater4-5 dl rött vin5-10 vitlöksklyftor3 lagerblad2 msk worchestersåsOm du använder en lergryta sätt den i kallt vatten 30 minuter innan användning, annars kan det finnas risk att den spricker
Har ni inte ätit denna form av tacos förut, så är det hög tid att ni testar det nu. Taco- Enchiladas. Stek köttfärsen klar med tacokryddan enligt anvisningarna på påsen
En fantastisk matlagningsmetod. På 70-talet köpte jag som många andra en Römertopf. En vacker lergryta som på modernt stenåldersvis långsamlagar maten och tar den till kulinariska höjder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.