Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Tillsätt kakao, vaniljsocker och det kalla kaffet. Blanda försiktigt ner cornflakes i smeten. 3 msk kakao. 4 dl cornflakes, av ett märke som är glutenfritt
Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen. Låt stelna i kyl el frys ca 10-15 min och skär kakan sen i 2X4 cm breda bars/bitar. 1 liter cornflakes
Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vit choklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
2 dl cornflakes. Vispa smör, socker och oljan vitt och poröst. Blanda i alla torra ingrediensen och häll ner det i smörsmeten utom flingorna och potatismjölet som blandas i sist
Sega chokladgodisar med crunch, det vill säga cornflakes. Jag har lite snöat in på det här med olika slags cornflakesgodis och kakor just nu, och det är jag i ett nötskal för jag fastar lätt i en typ av bakverk som jag tycker extra mycket om