Citronrisotton är så krämig i sig, att man behöver faktiskt ingen sås till. Citronrisotto, 4 personer smör att steka ien liten lök1 vitlöksklyfta1 dl vitt vin (kan uteslutas)3 dl arboriorisca 1 liter grönsaksbuljong (sjudande)ca 2 dl riven parmesansalt och peppar1 citron - rivet skal från hela citronen och saften från halva citronenHacka löken, pressa vitlöksklyftan och fräs i smör i en stor gryta med höga kanter
Citronrisotto m. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Citronrisotto m
Eftersom jag har massor med smarrig fisk i frysen bestämde jag mig för att laga Smörstekt Hälleflundra med Citronrisotto till middag såhär på fredagskvällen