Jag tittade på SVT gokväll när Julien Heuber från Mästerkocken, lagade en citronpaj till påsk. Det var hans pappas recept och jag måste ju bara prova den eftersom jag älskar bakverk med citron i
(ursprungsrecept från SVT Gokväll). Och här kommer fredagskvällens efterrätt, en jäkulskt fräsch paj. Idag kommer min syster med familj och de ska fira påsken med oss
Citronpaj. Duka upp med lite god plockmat till helgens TV-soffa vare sig det är olympiad, melodifestival eller något annat som ska hejas fram och firas
1. Blanda mjöl och socker. Finfördela smöret i blandningen gärna i matberedare eller med fingertopparna. Häll i vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
Kokta ägg, skramlade ägg, pocherade (förlorade) ägg, citronpaj och majonäs gjorde han. Du skyller allt på Heston Blumenthal och ett program du tittat på häromkvällen på SVT play