1 kg tjocka revben, sågade. 1 dl sweet chili. 1/2 msk chilipulver. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjocka revben, sågade. 1 dl sweet chili. 1/2 msk chilipulver
Häll av skyn som bildats och krydda med salt, peppar och chilipulver. Skär revbenen i bitar. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. 2 kg tjocka revben. 1 msk chilipulver
Långbabakade revben är fantastiskt gott. Här har jag valt tjocka revben, några andra köttdetaljer som lämpar sig bra att långkoka är fläskbog, lägg, karré, högrev eller varför inte oxkind
Rimmade revben med chiliglaze. ½ dl sweet chili sås. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
En extra bonus med den här rätten är att allt går göra dagen innan gästerna kommer eller tidigare samma dag och sedan bara värma på revben och ställa fram tillbehören
Finhacka vitlök, scharlottenlök och chili,. Ansa och dela revbenen i lagom stora bitar. (om man önskar salsan lite mildare tar man bort kärnorna i chilin)
Blanda ingefära, vitlök, rödvin, kanelstång, ketchup, soja och chili till en marinad i en stor skål. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
Maten serverades med, Ica chilibea och sallad på ruccula, feta ost,basilika och tomat. Revben. Jag kokar alltid revbenen först, innan jag steker dem i ugnen eller grillar dem
Blanda honung, citron, chili och riven ingefära. Rensa revbenen från benet. Lägg upp en klick coleslaw på knäckebröden, toppa med revben och ringla över honungsglasyren, garnera gärna med lite timjan
Jag orkade inte stå och yxa isär revbenen - i stället skar jag bort köttet från benen. Valet föll på det frestande receptet Chili Pork Spareribs, detta trots att en sannolikt mycket viktig ingrediens saknades i vårt skafferi, närmare bestämt whole yellow bean sause