maizena med lite kallt vatten, häll det i såsen och koka såsen i några minuter. Lättlagad och god kötträtt, där köttet blir saftigt och smakrikt eftersom
Nu använde jag ytterlår av nöt den här gången, grytan går att göra med nötkött, kalv, fläsk (tex fläskkotletter) eller till ochmed kyckling, det är ju liksom såsen som är grejen här…
Min pappa gjorde ofta tjockarevbensspjäll men själv föredrar jag de tunna. )Lägg dem på galler med långpannan under och häll i en halvliter vatten i långpannanIn i ugnen - och sätt på varmluften om ni har en sådan ugn
Lägg mjöl, jäst, olja och salt i matberedarskålen med plastkniven monterad. Knåda och dela degen i fyra delar och kavla ut degen till runda plattor på bakplåtspapper
/ Anki och Håkan Rimmade revbenmedchiliglaze. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.